Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Metaaldetector & tunneldetector diepzoeker tot max 6 meter diepte

Geplaatst 05, Jun, 2019, 23:50 € 800,00
Metaaldetector & tunneldetector diepzoeker tot max 6 meter diepte
Doe het zelf en Verbouw Metaaldetector & tunneldetector diepzoeker tot max 6 meter diepte
Omschrijving
  • € 800,00
  • 05, Jun, 2019, 23:50
  • 176 x

Metaaldetector & tunneldetector diepzoeker tot max 6 meter diepte

De TM 808 is ontworpen om grotere voorwerpen op grotere diepte te kunnen detecteren. Het opsporen van putdeksels, olievaten(tanks), kabels, leidingen,gereedschappen, machine-onderdelen munitie enz. behoort tot de standaard mogelijkheden. Het maximale dieptebereik is zes meter.

De Cave (grot) afstelling zorgt ervoor dat u putten, graven, bunkers, tunnels en andere holten in de grond kunt lokaliseren.

Kleine (spijkers e.d.) voorwerpen, die met andere detectoren wel "gepakt" worden, worden echter niet door de TM 808 gedetecteerd. Doordat er twee automatische zoekstanden op de TM 808 zitten is deze "two box locator" erg gemakkelijk te bedienen.

De TM 808 is de enige detector die grondmineralisatie afwijst zonder diepteverlies. De automatische grondafwijzing zorgt ervoor dat de detector probleemloos zijn werk doet, ook al varieert de mineralisatie (grondgesteldheid).

De TM 808 is perfect uitgebalanceerd en heeft als extra een gevoeligheidsmeter die boven op de detector is geplaatst. Ook is er een geheugen knop aanwezig (retune) om de afstelling, die u ingebracht heeft, te handhaven. De detector bestaat uit drie delen (de twee "spoelen" en de kast),

De Cave (Tunnel) functie, maakt dit model superieur aan andere detectoren en is veelzijdig inzetbaar in alle omstandigheden.(Dit model wordt elders niet meer verkocht)

Locatie


Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?

Boerderijhuren


Compressor kopen?
Deze website maakt gebruik van cookies.

Akkoord