Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Hele mooie Nissan Figaro in Topaz Mist

Geplaatst 24, Aug, 2019, 08:43 € 8.499,00
Hele mooie Nissan Figaro in Topaz Mist
Nissan Hele mooie Nissan Figaro in Topaz MistNissan Hele mooie Nissan Figaro in Topaz MistNissan Hele mooie Nissan Figaro in Topaz MistNissan Hele mooie Nissan Figaro in Topaz MistNissan Hele mooie Nissan Figaro in Topaz MistNissan Hele mooie Nissan Figaro in Topaz MistNissan Hele mooie Nissan Figaro in Topaz Mist
Omschrijving
  • € 8.499,00
  • 24, Aug, 2019, 08:43
  • 32 x
  • 450 Figaro in topaz mist 
  • 1992 
  • benzine 
  • 128000 
  • automaat 

Hele mooie Nissan Figaro in Topaz Mist

Deze Nissan Figaro is nummer 450 van een gelimiteerde serie van 20000 die uitsluitend voor de Japanse markt is gemaakt. Het model werd voorgesteld op de Tokyo motorshow en sloeg in als een BOM..
Hij komt van de laatste productieweek en is pas in Aug 1992 voor het eerst op kenteken gezet!
Met een design uit de fifties wilde Nissan laten zien dat alle moderne technieken OOK in een kleine stadsauto gepropt konden worden.
Met voor die tijd unieke opties als Airconditioning, een Automaat, Stuurbekrachtiging, Leren interieur, Electrische ramen, Radio CD speler en een derde remlicht was hij zijn tijd ver vooruit. 
De reacties op de beurs waren zo overweldigend dat men besloot er 6000 te bouwen. Die waren binnen 20 minuten uitverkocht en bij de Japanse Nissan dealers ontstonden ruzies van mensen die er ook 1 wilden!
Dus besloot men om via een loterij systeem er nog eens 14000 te bouwen en daar is dit er dus 1 van! 
Heeft jarenlang in roestvrij land Japan rondgereden en nu dus in Nederland te koop! 
De 1000cc 4 cylinder motor is gekoppeld aan een automaat die boterzacht schakelt, voorzien van een Turbo om meer vermogen te krijgen (76PK) uit 1000cc is zelfs nu nog steeds een hoop. 
De Turbo werkt uitstekend en is niet zozeer geplaatst om hard te rijden maar juist om hem uitermate zuinig te maken bij bepaalde toerentallen. Hij verbruikt dan ook slechts 1 op 15! bij normaal rijden..
Met slechts 810 KG gewicht ook nog eens goedkoop in de wegenbelasting en te verzekeren als YOUNGTIMER voor nog geen 100 euro per jaar.
Deze Figaro is gespoten in Topaz Mist, de meest exclusieve kleur en de minst geproduceerde versie (slechts 2273 stuks), een hele mooie kleur wat erg mooi afsteekt met de witte top.
De grootste attractie is natuurlijk het grote neerklapbare dak dat met 1 handeling zo in de kofferbak verdwijnt. 
Het dak is recent vervangen (ook het achterruitvinyl) en heeft een verwarmde glazen achterruit dus ook in de winter heb je een goed zicht naar achteren.
Is voorzien van centrale vergrendeling, chromen deurbeschermers,  originele Figarosleutel, beige mattenset en heeft recent een nieuw dak gekregen, 14 inch lichtmetalen chromen wielen met goede banden, deze auto is in zeer nette staat van buiten en binnen. De vorige eigenaar heeft het interieur geheel nieuw laten spuiten met daarin bruine accenten! Staat erg mooi en fris. 
Hij heeft een origineel onbeschadigd dashboard (zeer zeldzaam tegenwoordig!)
Nissan monteerde hele comfortabele fauteuils in de Figaro waar je het uren op uit kan houden zonder vermoeid te raken!
Je moet natuurlijk niet SCHUW zijn om in deze auto te rijden. 
Hij valt op door zijn jaren vijftig design, aparte kleur en het vele chroom!
Heeft net een grote beurt gehad met, distributie, waterpomp, etc. en heeft 128000 km gelopen in zijn 28 jarig bestaan
Hij rijdt dan ook perfect en start altijd
Dus; als je iets echt unieks wilt rijden, dan is dit de auto voor jou!
O ja, ook handig om te weten: het onderstel is van een Nissan Micra dus onderdelen is geen enkel probleem en goedkoop te krijgen!!
Er wordt nogal eens gezegd dat rechts gestuurd rijden vervelend is, welnu, kom rijden en je zult zien, je rijdt ZO weg, geen enkel probleem.... Ja maar, dat gedoe bij een parkeergaragekaartjesautomaat (leuk woord voor Scrabble, 4x woordwaarde!) dan???.....
Daarvoor leveren wij een klein grijpertje mee en daarmee druk je op de knop van de garage en pak je zo het kaartje eruit..... iedereen staat verbaasd hoe je het doet, maar het werkt!!!
Wij laten al onze Figaro's aanpassen zodat de typische Figaro probleempjes er niet meer zijn...
Zo wordt het motormanagement aangepast waardoor er minder turbodruk is en een iets hoger koppel wat de betrouwbaarheid en levensduur van het motortje ten goede komt.
Verder modificeren we de electrische ramen, het electrisch gedeelte van de zekeringenkast, de waterhuishouding etc,etc.
Wij zijn de grootste verkopende partij op het vasteland van Europa met altijd een ruime voorraad Figaro's in diverse kleuren.
Laat u goed voorlichten over een Figaro er zijn nogal wat verkeerd geregistreerde auto's in omloop, kijk daarvoor op onze site op het web bij Figarospecialist.....
Kom langs voor een enerverende proefrit in deze klassiek ogende auto met moderne techniek!
helaas ruilen we door onze werkwijze niet in.
Een Figaro is in Belgie heel eenvoudig te registreren.

PS: de getoonde raio-CD speler is tegen meerprijs verkrijgbaar

Website

Locatie
Vergelijkbare advertenties
hele mooie grijze Figaro met speciale graphics

hele mooie grijze Figaro met speciale graphics

Deze Nissan Figaro is nummer 334 van een gelimiteerde serie van 20000 die uitsluitend voor de Japanse markt is gemaakt. Het model werd voorgesteld op de Tokyo motorshow en sloeg in als een BOM...Met een design uit de fifties wilde Nissan ...

€ 7.999,00
Particulier
Naaldwijk
hele mooie witte Nissan Figaro

hele mooie witte Nissan Figaro

Deze Nissan Figaro is nummer 549 van een gelimiteerde serie van 20000 die uitsluitend voor de Japanse markt is gemaakt. Het model werd voorgesteld op de Tokyo motorshow en sloeg in als een BOM...Dit is de daadwerkelijke Figaro die op dit ...

€ 6.999,00
Particulier
Naaldwijk
Hele mooie Zwarte Nissan Figaro

Hele mooie Zwarte Nissan Figaro

Deze Nissan Figaro is nummer 138 van een gelimiteerde serie van 20000 die uitsluitend voor de Japanse markt is gemaakt. Het model werd voorgesteld op de Tokyo motorshow en sloeg in als een BOM...Met een design uit de fifties wilde Nissan ...

€ 8.999,00
Particulier
Naaldwijk
Hele mooie Nissan Figaro in Burgundy red

Hele mooie Nissan Figaro in Burgundy red

Deze Nissan Figaro is nummer 447 van een gelimiteerde serie van 20000 die uitsluitend voor de Japanse markt is gemaakt. Het model werd voorgesteld op de Tokyo motorshow en sloeg in als een BOM..Met een design uit de fifties wilde Nissan ...

€ 6.999,00
Particulier
Naaldwijk


Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?

Boerderijhuren


Compressor kopen?
Deze website maakt gebruik van cookies.

Akkoord