Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Hele mooie Nissan Figaro in lapisgrijs met aantoonbaar 72000km

Geplaatst 04, Oct, 2019, 17:56 € 13.999,00
Hele mooie Nissan Figaro in lapisgrijs met aantoonbaar 72000km
Nissan Hele mooie Nissan Figaro in lapisgrijs met aantoonbaar 72000kmNissan Hele mooie Nissan Figaro in lapisgrijs met aantoonbaar 72000kmNissan Hele mooie Nissan Figaro in lapisgrijs met aantoonbaar 72000kmNissan Hele mooie Nissan Figaro in lapisgrijs met aantoonbaar 72000kmNissan Hele mooie Nissan Figaro in lapisgrijs met aantoonbaar 72000kmNissan Hele mooie Nissan Figaro in lapisgrijs met aantoonbaar 72000kmNissan Hele mooie Nissan Figaro in lapisgrijs met aantoonbaar 72000kmNissan Hele mooie Nissan Figaro in lapisgrijs met aantoonbaar 72000kmNissan Hele mooie Nissan Figaro in lapisgrijs met aantoonbaar 72000km
Omschrijving
  • € 13.999,00
  • 04, Oct, 2019, 17:56
  • 22 x
  • 088 Figaro Lapis grijs 72000km 
  • 1991 
  • benzine 
  • 72000 
  • automaat 

Hele mooie Nissan Figaro in lapisgrijs met aantoonbaar 72000km

Deze Nissan Figaro is nummer 088 van een gelimiteerde serie van 20000 die uitsluitend voor de Japanse markt is gemaakt. Het model werd voorgesteld op de Tokyo motorshow en sloeg in als een BOM...
Met voor die tijd unieke opties als Airconditioning, een Automaat, Stuurbekrachtiging, Leren interieur, Electrische ramen , Radio CD speler en een derde remlicht was hij zijn tijd ver vooruit.
Heeft jarenlang in roestvrij land Japan rondgereden en is net aangekomen in NL.
De 1000cc 4 cylinder motor is gekoppeld aan een automaat die boterzacht schakelt, voorzien van een Turbo om meer vermogen te krijgen (76PK) uit 1000cc is zelfs nu nog steeds een hoop.
De Turbo werkt uitstekend en is niet zozeer geplaatst om hard te rijden maar juist om hem uitermate zuinig te maken bij bepaalde toerentallen. Hij verbruikt dan ook slechts 1 op 15! bij normaal rijden..
Deze Figaro is uitgevoerd in Emerald Groen, wat erg mooi afsteekt met de witte top.
De grootste attractie is natuurlijk het grote neerklapbare dak dat met 1 handeling zo in de kofferbak verdwijnt.
Het dak is net door ons vervangen, ook het achterruitvinyl en heeft een verwarmde glazen achterruit dus ook in de winter heb je een goed zicht naar achteren.
Is voorzien van centrale vergrendeling met afstandsbediening.
Het creme leren interieur is in zeer nette staat.
Je moet natuurlijk niet SCHUW zijn om in deze auto te rijden.
Hij valt op door zijn jaren vijftig design en de bijzondere kleur met het vele chroom!
Deze 'barnfind' die we op een klein eiland in Japan tegenkwamen Heeft net een grote beurt gehad met, distributie, waterpomp, etc. en heeft slechts 72000 km gelopen in zijn 28 jarig bestaan.
Hij rijdt dan ook perfect en start altijd.
Voorzien van mooi chroomwerk, chromen deurstrips, chromen spiegelkappen, struisvogel dashboardtop en de originele wieldeksels.
Dus; als je iets echt unieks wilt rijden, dan is dit de auto voor jou!
O ja, ook handig om te weten: het onderstel is van een Nissan Micra dus onderdelen is geen enkel probleem en goedkoop te krijgen!!
Als grootste verkopende partij van het vasteland van Europa hebben we altijd meer dan 20 Figaro's staan in alle mogelijke kleuren.
Er wordt nogal eens gezegd dat rechts gestuurd rijden vervelend is, welnu, kom rijden en je zult zien, je rijdt ZO weg, geen enkel probleem....
Ja maar, dat gedoe bij een parkeergaragekaartjesautomaat (leuk woord voor Scrabble, 4x woordwaarde!) dan???
Daarvoor leveren we bij iedere Figaro een klein grijpertje en daarmee druk je op de knop van de parkeergarage en pak je zo het kaartje eruit..... iedereen staat verbaasd hoe je het doet, maar het werkt!!!
Wij laten al onze Figaro's aanpassen zodat de typische Figaro probleempjes er niet meer zijn...
Zo wordt het motormanagement aangepast waardoor er minder turbodruk is en een iets hoger koppel wat de betrouwbaarheid en levensduur van de turbomotor ten goede komt.
Verder modificeren we de elektrische ramen, het elektrisch gedeelte van de zekeringenkast, de waterhuishouding etc, etc.
Wij verkopen onze Figaro's door heel Europa.
Laat u goed voorlichten over een Figaro er zijn nogal wat verkeerd geregistreerde auto's in omloop.
Kom langs voor een enerverende proefrit in deze klassiek ogende auto met moderne techniek!
Niet geheel onbelangrijk, Dit is een BTW auto en dus zakelijk erg goedkoop aan te schaffen en omdat hij ouder is dan 15 jaar ook nog eens erg bijtellingsvriendelijk, dus een ideale zakenpartner!
helaas ruilen we door onze werkwijze niet in.
Een Figaro is in België heel eenvoudig te registreren.

Website

Locatie
Vergelijkbare advertenties
Vers uit Japan komt deze Nissan Figaro in Pale Aqua

Vers uit Japan komt deze Nissan Figaro in Pale Aqua

Deze Nissan Figaro is nummer 004 van een gelimiteerde serie van 20000 die uitsluitend voor de Japanse markt is gemaakt. Het model werd voorgesteld op de Tokyo motorshow en sloeg in als een BOM...Met een design uit de fifties wilde Nissan ...

€ 11.999,00
Particulier
Naaldwijk
Unieke Nissan Figaro met slechts 40400 km vers uit Japan

Unieke Nissan Figaro met slechts 40400 km vers uit Japan

Deze Nissan Figaro is nummer 200 van een gelimiteerde serie van 20000 die uitsluitend voor de Japanse markt is gemaakt. Het model werd voorgesteld op de Tokyo motorshow en sloeg in als een BOM...Met voor die tijd unieke opties als ...

€ 13.999,00
Particulier
Naaldwijk


Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?

Boerderijhuren


Compressor kopen?
Deze website maakt gebruik van cookies.

Akkoord