Aanmelden
| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Pelletkachel Norrlands Power PS 50

Geplaatst 06, Nov, 2019, 11:10 € 995,00
Pelletkachel Norrlands Power PS 50
Tuinmeubelen Pelletkachel Norrlands Power PS 50Tuinmeubelen Pelletkachel Norrlands Power PS 50Tuinmeubelen Pelletkachel Norrlands Power PS 50Tuinmeubelen Pelletkachel Norrlands Power PS 50Tuinmeubelen Pelletkachel Norrlands Power PS 50
Omschrijving
  • € 995,00
  • 06, Nov, 2019, 11:10
  • 14 x

Pelletkachel Norrlands Power PS 50

Super aanbieding van 1395,- nu tijdelijk voor € 995,- met aftrek subsidie slechts €450,- (elders €1295,-)


Deze kachel valt onder de subsidieregeling voor investering duurzame energie, dat wil zeggen dat u voor deze kachel € 545,- euro subsidie terug krijgt van de overheid en u uiteindelijk slechts € 450,- voor deze kachel betaald. Goedkoper kan niet !
Laagste prijs van Nederland: Elders € 1.395,00 en nu bij ons €995,- met aftrek van subsidie zelfs voor € 450,-
Door verdergaande efficiency is de kachel met CE en TÜV keurmerk al voorbereid op de strengere normen die in Europees verband gelden met ingang van 1 januari 2018 (Europese norm onder EN 14785). Sinds 1 januari valt deze kachel onder de subsidie regeling. Deze staat op de apparatenlijst met meldcode KA 04175. U kunt na aankoop direct de subsidie aanvragen op de website van rvo.
Deze kachel is nu nog efficiënter en stiller dan zijn voorganger. Ook deze pelletkachel kenmerkt zich door een tijdloos en strak design. Door verbeteringen is de capaciteit van dit model ook toegenomen en daarmee nog beter in staat om uw ruimte te verwarmen.
Sfeervol vuur en op energie besparen.
De kachel werkt sfeerverhogend en bespaart op zowel energiekosten als CO2-uitstoot. Het geeft een heerlijk groot vuur en stoken met houtpellets is 40 tot 60% goedkoper dan stoken of verwarmen met andere brandstoffen (bijv. aardgas; stookolie; elektra)! jaarlijks vele honderden euros besparen op uw energierekening.
De houtpelletkachel heeft een groot gebruiksgemak en een goed afleesbaar, gemakkelijk te bedienen display op de bovenzijde. Verder beschikt de pelletkachel over een afstandsbediening en thermostaat.
Schone en veilige verwarming
Pelletkachels kenmerken zich bovendien met een gesloten vuur.
Het gesloten vuur heeft als groot voordeel, dat verwarming en verbranding gescheiden plaats vind. De verwarmde lucht maakt derhalve geen contact met de verbrande lucht. Dus geen uitstoot van rook en rookgassen in de te verwarmen ruimte. Ook is de kachel voorzien van een veiligheidssysteem, dit voorkomt o.a. dat CO2 of rook/ rookgassen in uw ruimte terecht komen.
Temperatuurregeling: de kachel is voorzien van een thermostaat, uw woning of ruimte blijft op de temperatuur die u wenst.
De houtpelletkachel neemt weinig ruimte in en heeft de charme van een houtkachel met de voordelen van een moderne hoogwaardige techniek! Gemak, sfeer, energiezuinig en een degelijke constructie:
Geniet van comfort en warmte met de pelletkachel. Stel op het display of met de afstandbediening uw gewenste temperatuur in, die vervolgens door uw kachel efficiënt verdeeld wordt over uw ruimte. De constante vlam zorgt voor een aangename sfeer zoals u van een houtkachel gewend bent.

Gemakkelijk te bedienen en te installeren.
De kachel is voorzien van een ruim reservoir van 16 kg voor pellets waardoor u niet vaak hoeft te vullen. Dus u hoeft niet steeds hout op het vuur leggen maar de kachel regelt zijn eigen voeding zelf door meer of minder pellets toe te voeren in de verbrandingskamer. Op het digitale scherm geeft u uw gewenste temperatuur aan en de eventuele start- of eindtijd. U heeft voor deze kachel geen schoorsteen nodig, alleen een pijp naar buiten. De rook gassen worden door de kachel uitgeblazen waardoor er geen natuurlijke trek van een schoorsteen nodig is. U kunt de kachel vanzelfsprekend aansluiten op een bestaand schoorsteenkanaal, maar u kunt er ook voor kiezen om de kachel met een muur- of dakdoorvoer aan te sluiten. Dit maakt pelletkachels tot een uitermate flexibel inzetbare warmtebron.Deze pelletkachel is eveneens zeer geschikt als verwarming in tuinhuisjes, buiten verblijven, garages, serres, veranda's, hobby kweekkassen enz.

De kachel is CE en TuV gekeurd en voldoet ruimschoots aan de Europese normering volgens EN 14785.
Het rendement van deze kachel is 90,7%
Gewicht: 89 kg
Vermogen: 8,3-10,9 KW
Verbruik: 1,8-2,4 kg
Pellet tank: 16 kg
Afmetingen: 55 x 48,5 x 92cm
Verbruik pellets (kg/u) 0,2 - 0,7
Rookgaskanalen 80 mm

Website

Locatie
Vergelijkbare advertenties
Loungeset design lounche bank terras tuin grijs wicker nieuw.

Loungeset design lounche bank terras tuin grijs wicker nieuw.

Loungeset hoekbank 2.30 x 2.30 grijs wickerPrijs € 1.095,00 INCLUSIEF LEVERING AAN HUIS IN BELGIE/NEDERLAND.Direct leverbaar.Lounge hoekbank Arbrini grijs 2.30 x 2.30 is een plat wicker set met tafel, die zeer geschikt is voor ...

€ 1.095,00
Bedrijf
Eindhoven
Nederland
Loungeset design lounche bank terras tuin bruin wicker nieuw.

Loungeset design lounche bank terras tuin bruin wicker nieuw.

Loungeset Arbrini hoekbank 2.30 x 2.30 bruin wickerPrijs € 1.095,00 INCLUSIEF LEVERING AAN HUIS IN BELGIE/NEDERLAND.Voor dit artikel levertijd op aanvraag.Lounge hoekbank Arbrini bruin 2.30 x 2.30 is een plat opgeruwde ...

€ 1.095,00
Bedrijf
Eindhoven
Nederland
Barteljo

Lid sinds: 21, Jun, 2016

Bloemerstraat 6
6031NW Nederweert, Nederland

+31495626748
+31495626748

Stuur een emailBiedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Registreren?

Wachtwoord vergeten?

Boerderijhuren


Compressor kopen?
Deze website maakt gebruik van cookies.

Akkoord